Papa, mijn eierwekker is kapot

In ons huishouden is het al jaren een strijdpunt: hoe lang mogen de kinderen televisie kijken, op de DS of met andere computerspelletjes spelen. We hadden wel ‘wat’ afgesproken met elkaar: eerst je huiswerk maken, eerst viool spelen, niet uren achter elkaar, ook buiten spelen. Het was nooit duidelijk genoeg voor de kinderen, waardoor het altijd in het midden bleef hangen, met als resultaat dat eigenlijk niemand tevreden was. Als ouders klaagden Nina en ik altijd dat het te veel en te lang was; de kinderen zeurden altijd om langer en meer.

Lees verder op Veilig Gamen

Latest posts by jmouders (see all)


Over J/M

J/M is een informatief, journalistiek maandblad met een uitgebreide website vol achtergrondinformatie voor ouders van 4- tot 16-jarigen. J/M richt zich op alle aspecten van het ouderschap. Niet belerend, maar praktisch, toegankelijk en betrokken. De redactie informeert ouders helder en deskundig over de vele beslissingen die bij het opvoeden gemaakt moeten worden.

Naar de J/M website>

Geef hieronder je e-mailadres en je blijft automatische op de hoogte van nieuwe artikelen.