J/M voor Ouders

JM10_200J/M is een informatief, journalistiek maandblad met een uitgebreide website vol achtergrondinformatie voor ouders van 4- tot 16-jarigen. J/M richt zich op alle aspecten van het ouderschap. Niet belerend, maar praktisch, toegankelijk en betrokken. De redactie informeert ouders helder en deskundig over de vele beslissingen die bij het opvoeden gemaakt moeten worden.

Maar het gaat in J/M niet alleen over opvoeden. Ook de relatie tussen ouders, hun omgeving, de combinatie werken en opvoeden, en lichamelijk en geestelijk welzijn komen ruim aan bod. Er is immers zoveel maar dat ouders raakt en interesseert!

J/M is het een geliefd journalistiek magazine dat wordt gelezen door ouders die met een open blik opvoeden. Ouders die zelf midden in het leven staan en de wereld van hun kinderen serieus nemen.

Naar de J/M website

Latest posts by jmouders (see all)

Over J/M

J/M is een informatief, journalistiek maandblad met een uitgebreide website vol achtergrondinformatie voor ouders van 4- tot 16-jarigen. J/M richt zich op alle aspecten van het ouderschap. Niet belerend, maar praktisch, toegankelijk en betrokken. De redactie informeert ouders helder en deskundig over de vele beslissingen die bij het opvoeden gemaakt moeten worden.

Naar de J/M website>

Geef hieronder je e-mailadres en je blijft automatische op de hoogte van nieuwe artikelen.